Grote schoonmaak in je tuin; zo pak je het aan

Geplaatst op

Als je een tuintje hebt, wil je deze natuurlijk goed onderhouden. Je moet kunnen genieten van je tuin en hiervoor moet je hem schoon en netjes houden. Nee, het hoeft geen compleet betegelde tuin te zijn of iets dergelijks. Wat het wel mag zijn, is een tuin die je rust geeft. Daarom is het tijd voor een grote schoonmaak. Wij gaan je hierbij helpen. Hoe we dat doen? Door je precies te vertellen hoe je die grote schoonmaak aanpakt. We gaan daarbij in op containers huren bij Budgetcontainers, hoe je precies en grondig te werk gaat, hoe je het afhandeld en ga zo maar door. Kortom; je krijgt een complete gids van A tot Z die je begeleid in het opruimen van je tuin. Hoe lekker is dat? Dat dachten we, lees daarom maar snel verder!

Containers huren

We hebben het al genoemd in de inleiding, maar containers huren bij Budgetcontainers is waar het begint. Je hebt een plek nodig waar je al je tuinafval in kunt weggooien en een container is daar de ideale oplossing voor. Met slechts een gft-bak ga je het niet redden, je hebt immers een hele tuin op te ruimen. Oude boompjes, gebroken tegels, een verrotte schutting en ga zo maar door; het moet er allemaal in. Containers huren is misschien niet nodig, wellicht volstaat één container ook wel. Dit kan het geval zijn als je een kleinere tuin hebt, maar onderschat zeker niet hoeveel rotzooi je hebt. Je kunt vaak kiezen voor de service waarbij je afval ook weggegooid wordt, maar dit zul je even moeten checken.

Plan

Oké, het containers huren is geregeld. Nu rest je nog andere voorbereiding; je plan. Je wil secuur te werk gaan en een plan is hiervoor nodig. Kijk eens naar wat je allemaal wil weggooien. Begin met de grotere dingen en stap telkens een stukje terug. Begin bijvoorbeeld met die verrotte schutting, ga dan door naar je oude boompje, dan de gebroken tegels en wellicht daarna naar al je gereedschap dat niet meer werkt en dergelijke.

Gerelateerde berichten

Over ons

We inspireren je graag met leuke ideeën. Lees onze blogs hiervoor.

Contactgegevens

Via info @ annekestuintje.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden

Pin It on Pinterest